Вицове за Пилоти

Съобщение на летището:

Съобщение на летището:
– На вниманието на посрещачите на полет 13 – самолетът току-що направи опит за кацане…

Стюардесата на един самолет

Стюардесата на един самолет казва на пасажерите:
– Дами и господа, погледнете през левите прозорци. Виждате, че левия двигател не работи, но ще се оправим по някакъв начин.
След петнадесет минути.
– Дами и господа, погледнете през десните прозорци. Виждате, че и десния двигател не работи, но ще се оправим по някакъв начин.
След десет минути (по радиоуредбата).
– Дами и господа, погледнете отново през левите прозорци. Виждате ли тези бели облачета?
– Дааааааа! – отговарят всички пасажери.
– Това не са бели облачета, а парашутите на екипажа, който Ви пожелава приятно приземяване!

Глас от високоговорителя в

Глас от високоговорителя в самолет:
– Уважаеми пътници. Щастливи сме да ви приветстваме с добре дошли на новият, петзвезден авиолайнер. На първия етаж можете да посетите бар и дискотека, на втория етаж можете да отдъхнете приятно в ресторанта, на третия да поиграете тенис, на четвъртия да поплувате в един от четирите басейна, а на петия да изпробвате уменията си на боулинг.
А сега уважаеми пътници, моля затегнете коланите, нашият пилот ще се опита да вдигне цялата тая простотия във въздуха…

Самолет търпи бедствие, ситуацията

Самолет търпи бедствие, ситуацията е безнадеждна, но командирът на екипажа изпраща стюардесата да подготви пътниците за аварийно кацане. Тя застава пред пътниците и започва:
– Уважаеми пътници, ситуацията е под контрол. Моля изпълнявайте точно моите инструкции. Нека всички извадят паспортите си и ги вдигнат. Така, всички имате паспорти, сега отворете на страницата със снимката.
Всички послушно изпълняват.
– А сега откъснете тази страница и я навийте на фунийка. Добре. А сега си заврете фунийките отзад…
– Това вече е прекалено. Защо е необходимо – пита един от пътниците?
– Не е прекалено, компетентните служби иначе имат проблеми с идентифицирането на труповете.

Пътнически самолет каца в

Пътнически самолет каца в далечна страна. Екипажът, уморен от пътуването, решава да си направи як купон за разпускане. Напиват се като свине, пилотите се чукат със стюардесите, стюардесите – с охраната на хотела, пилотите – с камериерките, стюардесите – с целия хотел… Накратко, добре си прекарват.
Сутринта се събуждат – търкалят се голи на пода, наоколо празни бутилки, угарки, презервативи, смрад.
Една от стюардесите (с особено тежко главоболие) си мисли "къде съм? коя съм? какво съм? сега накъде?"… Облича се с нечовешки усилия и се добира до самолета.
Самолетът излита, тя разнася кафе на пътниците, след което отива да се изпикае в тоалетната. Сваля полата, сваля гащите и какво да види – член! Мъжки полов орган. Замисля се усилено и изведнъж изкрещява:
– Мамка му! Кой кара самолета?!?

Нервна жена пътува за

Нервна жена пътува за пръв път със самолет. Пътникът от съседната седалка през цялото време разказва истории за самолетни катастрофи. Ужасена, по някое време жената му казва:
– Защо все разказвате за самолетни катастрофи? Аз съм чувала, че пътуването със самолет е по-безопасно от това със влак например.
– Е да, има катастрофи и с влакове. Миналата седмица четох за една – както си пътувал влакът, и в него се натресъл един самолет…

Диалог в самолет:

Диалог в самолет:
– Ало, стюардесата! Искам да се оплача! Винаги, когато летя с вашата авиокомпания, все ме набутвате на най-гадното място – от тази седалка не мога да гледам филма, нямам перденце на прозореца и не мога да заспя…
– Капитане, стига си мрънкал, приготвяй се за кацане.