Начало / Всички вицове за Пожелания

Всички вицове за Пожелания

Весели коледни пожелания за 2017г.

Коледни пожелания за 2017 – внимавайте какво си пожелавате

1. Новата година ще ви донесе много нови емоции – Пийте си редовно валериана.

2. Ще намерите нещо, загубено отдавна – Вероятно сивия ви чорап, който изчезна мистериозно при последното почистване преди три месеца.

3. Нов член или членове на семейството – Не се притеснявайте, вече има съвременни препарати против различните видове въшки.

4. 2017-та година ще ви помогне да постигнете отдавна поставена цел – Помнете, че отслабването трябва да става бавно и постепенно.

5. Посрещате Новата година със смесени чувства – жената признава, че си пада по сестра ви. Хубавата новина е, че любовницата ви е бременна и то с близнаци. На печелившите – честито!

6. Отдавна забравени познати ще ви се обадят и недвусмислено ще напомнят за себе си – Вие откога не сте си плащали данъците??

7. Поради преяждане със сарми по Коледа има опасност Новата година да изтече неусетно – Спрете диарията преди тя да ви спре!

8. Окончателно ще се простите с нещо любимо, но това ще е за добро – Признайте, че тоталната липса на коса ще ви спести парите за боядисване всеки месец.

9. 2017-та ще ви донесе разтърсващо известие – писмо или друг тип уведомление – Не ви остава нищо друго, освен да се присъедините към хората, които ще съдят Топлофикация.

10. 2017-та е добра година за вас във всички отношения, но най-вече в здравословен аспект – Към февруари успешно ще се отървете от гъбичките.

11. 2017-та носи плодородие и пълна с живот къща – Мишките раждат по няколко пъти годишно, своевременно викнете фирма за изтребване на гризачите.

12. Нови запознанства с противоположния пол ще донесат промяна и разнообразие в живота ви – Кожно-венерологичният кабинет ще се окаже често посещавано място през 2017-та.

13. Новата година обещава засилен вътрешнен живот – кръгли глисти или плоски тении. Лекарството се нарича декарис и се купува без рецепта.

14. През Новата година ще ви се наложи да се съобразявате с други хора – Медиите отдавна тръбят, че затворите са претъпкани, но засега мерки не са предприети.

15. През 2017-та ще виждате нещата под различен ъгъл – Астигматизмът ви се засилва

Жив и здрав… и

Жив и здрав… и на старини корав. Успехи в бранша и чупки в ханша.

ЧНГ! Пак пари назаем

ЧНГ! Пак пари назаем да ми даваш и да не бързаш да ти ги връщам. Жена ти пак при мене да идва като си в командировка, а ти да не бързаш да се връщаш. Жив и здрав!

Ний сме млади коледари

Ний сме млади коледари – много здраве ти желаем и успехи, и долари. Къща пълна с коприна, във градина-лимузина, във леглото готина мадама – да те чака без пижама!

Весела Коледа! Свекърва ти

Весела Коледа! Свекърва ти да е мълчалива, мъжът ти да носи много пари и да не пита къде ги харчиш, а ти да кръшкаш и той да не пита с кого го правиш!

На Коледа един гост

На Коледа един гост ти желая – с розова кожичка, да ти дойде в тавичка, да го черпиш с лимонче. И за мене да се сетиш, да ти уважим госта заедно.